Nem tudsz aludni? Forgolódsz?

Nem tudsz aludni? Forgolódsz?

A világ összes bárányát megszámoltad már magadban és az ASMR videók sem segítenek? Próbáld ki a Nottevitet!

Senki előtt sem titok, hogy az elégtelen alvásnak rengeteg negatív hatása lehet. Romlik a koncentráló képesség, a bőr állapota, felborul a hormon háztartás, hosszú távon pedig ártalmas az idegrendszerre és a szívre is.

A kevés alvás és az alvászavar több stresszhormont termel a testünkben, ami magas vérnyomáshoz és szívbetegségekhez vezethet.

Ha az alvászavar mellé dohányzás, egészségtelen étrend is társul, még fokozottabb a veszély. A rendszeres elégtelen alvás rontja az immunrendszerünket is. Csökken a citokin termelés, ami által fokozódik a fertőzések kockázata. Az alváshiánnyal tehát együtt járhat a betegeskedés, de nem csak fizikai szinten. A mentális egészségünket is éppúgy károsítja az inszomnia. Depressziós tünetek, szorongás, feledékenység, lobbanékonyság, kóros fáradtság lehet rajtunk úrrá.

Szintén eredményezhet elhízást és a 2-es típusú diabétesz kialakulását is. Már egyetlen alvás nélkül töltött éjszaka is károsítja a test vércukorszintet szabályozó rendszerét. Az étvágyat szabályozó hormonok sem működnek megfelelően; a jóllakottság visszajelzésére szolgáló leptin szintje csökken, így sokkal többet eszünk, míg szervezetünk jelzi a teltségérzetet. Így észrevétlenül kúsznak fel ránk a plusz kilók, illetve cukorbetegség is kialakulhat.

Mit adhat Neked a Nottevit?

Prémium minőségű, természetes összetevőkkel segít megszabadulni a napközben felgyülemlett stressztől, ellazít és biztosítja a pihentető alvást. Forradalmi újdonsága, hogy nem csak altat, hanem bőrtápláló összetevőivel alvás közben szépít is! A Nottevitet szedve nem kell tartanod hozzászokástól, sem függőségtől. A stressz szint csökkentésével a kapszula segít abban, hogy az éjszakai alvás valóban a regenerálódásról szóljon.
A Nottevit rendelés közvetlenül a gyártótól is lehetséges a kapszula hivatalos webshopjából. Klubtag-kedvezményekkel, akciós csomagokkal és ajándékokkal is várunk!