Könnyebb szalonmunka, szebb végeredmény

Könnyebb szalonmunka, szebb végeredmény

Legyen szó az élet bármelyik területéről is, a folyamatos fejlődés sohasem áll meg, és ez alól a műkörömépítés alapanyagai sem képeznek kivételt.

Ebben a fejlődésben a MarilyNails Vision Acrylgel termékcsalád jelenti a következő lépcsőfokot!

Ezek a páratlanul újszerű acrylgel-ek ötvözik a porcelán stabilitását a zselé rugalmasságával és kiváló terülő képességével. Körömépítő munkád garantáltan minden eddiginél gyorsabb és egyszerűbb, a végeredmény pedig nagyon tartós és szép lesz. Vendégeid is bizonyára elégedettek lesznek és észreveszik a különbséget.

Az acrylgel-ek tubusos kiszerelésben érkeznek, amik tervezésénél a minél könnyebb használat és egyszerű adagolás elérése lebegett a szemünk előtt. Ennek köszönhetően a tubusok teteje nem csak lecsavarható, hanem fel is pattintható attól függően, hogy éppen mekkora mennyiségre van szükséged. Emellett abban is biztos lehetsz, hogy a terméket az utolsó grammig fel tudod használni, és egy csepp sem szárad a tubusba.

Jelenleg három különböző szín közül választhatsz, ezek az élénk, látványos White, a víztiszta Clear és a kellemes rózsaszín Cover Pink. Mivel az acrylgel-ek kizárólag LED vagy UV lámpa fényében kötnek meg, így bármennyi ideig formázhatóak. A kötési idő meglehetősen rövid; ez UV lámpánál 3, míg LED lámpa fényénél kevesebb, mint másfél percet jelent.

A Vision Acrylgel ecsetet és a Vision Acrylgel fluid segédfolyadékot külön ehhez a termékcsaládhoz fejlesztettük ki, tehát használatuk megkönnyíti az építést és a töltést is.

A Vision Acrylgel a már megépített körmök töltésére is tökéletesen használható, mivel mind porcelánnal, mind más típusú építő zselével is kifogástalanul párosítható.
Termékcsaládunk létrehozásakor a magas minőség és a kényelmes használat mellett a harmadik fő szempont a lehető legjobb ár-érték arány volt. A MarilyNails ezért számít a legjobb választásnak azon körmös szakemberek körében, akiknek a megfizethető ár mellett a magas színvonal sem elhanyagolható. Próbáld ki te is termékeinket, és biztosan nem fogsz csalódni!