Tiszta, kellemes ízű víz akár a csapból

Tiszta, kellemes ízű víz akár a csapból

Egészségünk megőrzésének szempontjából az elegendő folyadékbevitel létfontosságú.

Ha nem iszunk eleget, az hátrányosan érinti emésztésünk, agyműködésünk, anyagcserénk, de még a vérkeringésünket is. A kevés ivás a fejfájás és migrén gyakori kiváltó okaként is ismert.

A csapvíz azonban a háztartások többségében kemény, ami kifejezetten egészségtelennek számít, mivel a víz keménységét adó kalcium- és magnéziumsók lerakódnak a szervekben és a csontokban, különböző egészségügyi gondokhoz vezetve. A csapvíz klóros íze sem segít abban, hogy jókat igyunk belőle, ezért is választják sokan, hogy inkább palackozott vizet vásárolnak. Ez azonban egy igen drága alternatíva, ráadásul emiatt sokan hajlamosak emiatt a szükségesnél kevesebbet inni belőle.

A vízzel teli, illetve üres palackok tárolása is okozhat kellemetlenségeket, különösen a viszonylag kisebb, vagy zsúfoltabb lakásokban, ahol folyton kerülgetni kell őket. Jellemzően egy, vagy akár több hétre elég vizet vásárolunk egyszerre, ami cipekedéssel is jár, különösen, ha lépcsőket is útba kell ejtenünk.

Éppen ezen okok miatt sokan inkább a csapvíz forralása mellett döntenek. Ez megszabadít ugyan a baktériumtól, azonban a vegyi anyagok, különböző hormonkészítmények maradványai, a klór és a vírusok megmaradnak, ráadásul a víz folyamatos forralása macerás és energiaigényes is.

Egy vízszűrő berendezés beszereltetése után azonban nem kell többé aggódnia a tiszta és egészséges víz miatt, mivel a csapból ezt követően finom, klórmentes víz fog folyni. Az Agrovíz kizárólag minőségi eszközöket kínál, mivel nekünk szívügyünk a vízkezelés.

Víztisztító és vízszűrő berendezések forgalmazása mellett mezőgazdasági, erdészeti, valamint üzemi vízkezeléssel is foglalkozunk. Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a tanácsadásra, emellett a vízkezelő eszközöket üzembe is helyezzük, továbbá szervizeljük, javítjuk és alkatrészekkel is ellátjuk.
Ajánlatkéréssel forduljon hozzánk bizalommal, de szakértő munkatársaink az Ön számára ideális készülék kiválasztásában s készséggel segítenek.