Válaszd a legjobbat, a legjobb helyről!

Válaszd a legjobbat, a legjobb helyről!

A régóta egészséges életmódot követők körében nem ismeretlenek a táplálékkiegészítők és azok emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásai, ugyanis az elegendő alváson, testmozgáson és változatos táplálkozáson túl is tehetünk magunkért.

A különböző vitaminok és táplálékkiegészítők nem csupán konkrét egészségügyi probléma esetén javasoltak, hanem megelőzési célból egész évben, de különösen az őszi és téli hónapokban, amikor egyébként is kevesebb létfontosságú nyomelemhez és vitaminhoz jutunk.
Természetesen az is nagyon fontos, hogy az ezeket tartalmazó termékeket kizárólag megbízható helyről szerezd be és jó minőségűek legyenek.

A WaVita étrendkiegészítő webáruház garantáltan ilyen, hiszen Kelet- és Közép-Európa legismertebb táplálékkiegészítőit kínálja. Emellett minden termékünk GMP (Good Manufacturing Practice) minősítéssel rendelkező üzemben készül, ami egy gyógyszeripari minőségbiztosításban használt szabvány.

Termékeinket különböző kategóriákba soroltuk, hogy szükségleteid szerint könnyebben megtaláld, ami kell. Például ha az ízületeid és csontjaid egészségéért tennél többet, a megfelelő kategóriában fellelheted a népszerű Proenzi termékeket is. A Proenzi Intensive segítségével ízületeid hozzájutnak a nélkülözhetetlen tápanyagokhoz. A komplex ízületi készítmény többek között az ízületi porcok három építőelemét is tartalmazza. Emellett megtalálható benne a népgyógyászatban régóta ismert fehér fűz és az ayurvédában használt Curcuma longa (kurkuma) kivonat is. Az indiai tömjénfa kivonata az ízületek rugalmasan tartásáért felel, a C-vitamin pedig szükséges a normál kollagénképződéshez, ezáltal a csontok és a porcok normál állapotának fenntartásához.
Amennyiben szellemi frissességed szeretnéd megőrizni, a GinkoPrim tablettát ajánljuk. Az értékes magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a ginkgo biloba kivonat pedig segíti az agy vérkeringését és megőrizni a memóriát.

Ne habozz, keresd fel webáruházunkat még ma, és ha nem vagy teljesen biztos abban, mire van szükséged, kérd szakértőnk segítségét!