Elszívó tisztítás. Gondoljon a biztonságra is!

Elszívó tisztítás. Gondoljon a biztonságra is!

Valószínűleg senkinek sem mondunk újat azzal a ténnyel, hogy az elmúlt néhány év a valaha mért legforróbbak között volt, és a felmelegedési tendencia előreláthatólag a jövőben is folytatódni fog.

Az egyre hosszabb hőségszezonokat egyre nehezebb elviselni még a lakásban is, és mivel a levegő jelentősen az éjszakák során sem hűl le. Ez számos esetben a pihenést is megnehezíti, és akár kialvatlansághoz is vezethet.

Egy megbízható légkondicionáló viszont képes egész nyáron kellemes hűvöst biztosítani otthonában. A régi klímák hírhedtek voltak hatalmas energiafogyasztásukról, ami miatt sokan még ma is ódzkodnak tőlük, azonban a modern darabok nagyságrendekkel energiatakarékosabbak a korábbi típusoknál, ezért nem kell tartani attól, hogy horribilis villanyszámlák érkeznek. A légkondicionáló tehát ma már nem számít luxusnak, sőt, az interneten néhány kattintás segítségével bárki rendelhet egyet. Ezt azonban nem ajánljuk, hiszen az a klíma, amit nem hozzáértő szakember segítségével vásárolnak, könnyedén okozhat kellemetlenségeket. Egy minőségi, megfelelően karbantartott készülék akár húsz évig is működhet, de a silányabb termékek akár néhány hónap vagy hét után meghibásodhatnak, és az esetleges garancia érvényesítése is nehézségekbe ütközhet, ha nem a megfelelő helyen vásárolta.

Ha beszereltetne egy légkondicionálót, a legjobb, amit tehet, ha az Ódor Klíma szakembereihez fordul. Több, mint húsz éve szerelünk be, szervizelünk és javítunk klímákat; szakértelmünkben maradéktalanul megbízhat.

Mindemellett a zsíros elszívó tisztítás is a tevékenységi körünkbe tartozik többek között. A konyhai elszívók rendszeres tisztítása nem csupán higiénia kérdés, hanem rendkívül fontos tűzvédelmi szempontból is, mivel a zsíros felület könnyedén lángra kaphat akár egy szikra hatására; nem véletlen tehát, hogy törvény is szabályozza. Mi az elvégzett munka után arról igazolást is adunk, amit bemutathat a hatóságoknak. A zsíros elszívó tisztítás egészségügyi szempontból sem elhanyagolható, mivel a szennyezett elszívó a baktériumok és a penész melegágya.

Mi a munkát gyorsan, profin és hatékonyan végezzük el, akár egyetlen éjszaka alatt.