Windex hőszivattyúk az Ódor Klímától

Windex hőszivattyúk az Ódor Klímától

Cégünk, az Ódor Klíma – korábban Klíma Duó Bt – neve az elmúlt évek során összeforrt a minőségi légkondicionálással.

Elhivatottságunk mellett sikerünkhöz az is hozzájárul, hogy mindig haladunk a korral, és nem hagyjuk figyelmen kívül a legújabb technológiákat sem.

A modern technológiák iránti elkötelezettségünknek köszönhetően a Windex folyadékhűtők, fan-coilok és hőleadók kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. A hőszivattyús kialakítás ideális fűtésre és hűtésre is; egy Windex hőszivattyú garantáltan a legmagasabb színvonalat képviseli, és takarékosan működik. Alacsony energiafogyasztása miatt környezetbarát megoldásnak számít, így megfelel az úgynevezett „zöld épületek” követelményeinek is. Mivel Magyarországon még viszonylag új technológiának számít, lássuk, mi is pontosan a hőszivattyú. Működési elve az, hogy alacsonyabb hőmérsékletű környezetből hőt von ki és azt magasabb hőmérsékletű helyre szállítja, majd azt leadja az ottani környezetnek. Egyszerűen megfogalmazva, tulajdonképpen egy olyan hűtőgép, amelynél nem a hideg oldalon elvont, hanem a meleg oldalon leadott hő kerül hasznosításra.

A hőszivattyú nem csupán új ingatlanok építésekor tökéletes választás, de a régebbi épületek már meglévő fűtési rendszerének leváltására is ideális, főként akkor, ha azok fenntartása már nem gazdaságos, vagy elavultak, és javításuk egyszerűen nem éri meg.

Kérjen tőlünk ajánlatot, és mi amint lehetséges, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ezt követően egyeztetjük az időpontot, majd tanácsadással egybekötött helyszíni felmérés következik. Ellenőrizzük a terveket, vagy elkészítjük őket szükség esetén. Szakértő munkatársaink mindig pontosan, az előre megbeszélt időpontban érkeznek a helyszínre, és a munkát a lehető legmagasabb színvonalon végzik el, ügyelve a munkakörnyezet rendezettségére is.

Bár a lehető a legjobb és legmodernebb eszközök használatával végezzük a munkánkat, el kell mondanunk, hogy cégünk legnagyobb erőssége mégis munkatársaink elhivatottságában, tapasztalatában és szakértelmében rejlik.