Klímát csak szakértőktől vásároljon!

Klímát csak szakértőktől vásároljon!

Amikor nyáron végre hazaérünk a forróságból, szeretnénk, ha nem ugyanaz várna a lakásunkban. A nyarak egyre nehezebben elviselhetők klímaberendezések nélkül. Nem csoda, hogy aki csak teheti, belevág a lakás, vagy legalább a legtöbbet használt szobák klimatizálásába, de az sem ritka, hogy fűtésrásegítésre (is) használják a klímákat.

Napjainkban a rengeteg webáruház és egyéb online értékesítési felület lehetővé teszi, hogy bárki pár kattintással tudjon klímát rendelni.

Meggyőződése, hogy „jó áron” jutott a készülékhez, majd utólag kiderül, hogy nem megfelelő típust vagy teljesítményt választott. Az esetleges műszaki hibák előfordulásakor pedig az online garanciát érvényesíteni nem egy sétagalopp.

Javasoljuk ezért, hogy forduljon inkább megbízható, hozzáértő szakemberhez, mint amilyen az Ódor Klíma csapata! Kérje a „jóáras”szolgáltatásunkat, és a kiválasztott klímaberendezést garantáltan a legjobb interneten fellelt áron kapja tőlünk.

Mi díjmentesen felmérjük a helyszínt, ami alapján az Ön igényeit figyelembe véve teszünk javaslatot az optimális klímaberendezésekről.

A felméréssel Önnek semmilyen kötelezettsége nincs, szabadon döntheti el, hogy igényt tart-e további szolgáltatásainkra.

Az Ódor Klíma már több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik.

Megtaláljuk Önnek a tökéletes, költséghatékony klíma berendezést, továbbá kedvező klímaszerelés árakkal dolgozunk. Az éves karbantartási és tisztítási feladatok elvégzésében is számíthat ránk – ez ugyanis a kulcsa a berendezések hosszú élettartamának. Ezt érdemes az első hűtés bekapcsolása előtt (tavasszal vagy nyár elején) elvégezni.

Kollegáink ilyenkor ellenőrzik a hűtőközeg meglétét, a kompresszor állapotát, elektromos csatlakozásokat, a cseppvíz rendszer működését. További lényeges lépés afertőtlenítés a kellemetlen szagok, de főleg a baktériumok, vírusok és már kórokozók megelőzése miatt. Ha a klímakészüléket fűtésre is használják, a téli szezon előtt is érdemes egy ilyen ellenőrzést és tisztítást elvégeztetni.

Az Ódor Klíma csapata egész évben rendelkezésére áll. Szolgáltatásaink Hévíz és Keszthely vonzáskörzetében érhetők el kedvező klímaszerelés árakkal és minőséggel.