Az ipari takarításban is segítségére leszünk

Az ipari takarítás kifejezés a gyárak, üzemek, üzletek és közvetlen környezetük tisztán tartását takarja. A megfelelő munkaerő mellett ennek elengedhetetlen eleme egy ipari takarítógép. Akár beltéri, akár kültéri (vagy éppen mindkettő) takarításról van szó, az Interclean professzionális minőségű takarítógépeket forgalmaz vagy ad bérbe hosszabb időre is.

Széles kínálatunkban többek között nagyteljesítményű porszívók, padlótisztítók, vízszívók, seprőgépek és súrológépek találhatóak.

Az Interclean több éves szakértelmének hála az ideális eszköz kiválasztásában is segít. Az ipari takarítógép kiválasztásakor az egyik legfontosabb paraméter, amit figyelembe kell venni, a terület mérete. A puszta méreten kívül fel kell mérni, hogy vannak e olyan szűk helyek, például keskeny folyosók vagy ajtónyílások, ahol bizonyos gépek számára nincs elég hely. Fontos szempont még, hogy kültéri vagy beltéri gépre van szükség. A beltéri ipari takarítógépek jellemzően akkumulátorral szereltek, a kültérieket viszont főleg robbanómotor hajtja, különösen a vezetőüléses kivitelűeket.

A kiválasztáskor nem szabad elmenni amellett a kérdés mellett sem, hogy milyen mennyiségű és jellegű szennyeződésre számítunk. Ez azért fontos, hogy a megfelelő szűrő mellett dönthessünk. Például mindenképpen érdemes gépi ürítéses eszközt választani, ha a szemét súlya vagy térfogata jelentős.

Találja meg Ön is cége számára a legideálisabb ipari takarítógépet!