Spóroljon időt és energiát a takarításkor

Nap mint nap porszívózik, mégsem érzi tökéletesen tisztának szőnyegeit? Ez nem véletlen, ugyanis egy hagyományos porszívó nem éri el a szőnyeg mélyebb rétegeit, ahol nem csupán rengeteg szennyeződés, de még poratkák is találhatóak.

Ezek a mikroszkopikus élősködők a porallergia legfőbb okozói. Önnek nem több takarításra, hanem professzionális eszközre van szüksége. Egy Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gép például épp ilyen eszköz. Egy ilyen gép megvásárlása azonban több százezer forintba kerül, és jellemzően nincs napi rendszerességgel használatban még a legpedánsabb otthonokban sem. Sokkal ésszerűbb megoldás a szőnyegtisztítógép bérlés Budapest teljes területén.

Az Express Takarítógéptől a takarítógép kölcsönzés Budapest bármely kerületében ingyenes házhozszállítással történik, ráadásul a bérlés nem csak egyetlen napra történhet, de egy hétre, sőt, akár hosszabb távra is.

Professzionális gépünk használatával a nagytakarítás után nem csupán makulátlan tisztaság és kellemes illat lesz, de az eszköz fertőtlenít is, így különösen hasznos, ha kisállat is él a lakásban. A takarítógép használható szőnyegeken kívül bármilyen kárpitozott bútoron, ágybetéteken, matracokon és gépjárművek belterében is.

A kanapét időtlen idők óta elcsúfító foltoktól is megszabadulhat végre. A zsúfolt területek is könnyedén tisztíthatók a flexibilis szívóélnek köszönhetően. Hívjon minket a hét bármelyik napján!