Béreljen profi gépeket az Extrém Cleantől!

Amennyiben takarítástechnológiai termékekre van szüksége, az Extrém Cleannél nincs jobb választás, ami Kelet-Magyarország egyik vezető, többek között takarítógépeket forgalmazó és szervizelő cége.

Sok éve vagyunk már a piacon, és mindig is az ügyfeleink számára ideális megoldásokat kerestük, a visszajelzéseket figyelembe véve. Kínálatunkban a piac legjobb takarítógépeit találja, például ipari porszívók, gőztisztítók vagy súrológépek. Új készülékeken kívül használt, de kiváló minőségű és gondosan karbantartott gépeket is kínálunk eladásra.

Az ipari takarítás nem mindennapi feladat, és nem csak képzett munkaerőt igényel, hanem professzionális eszközöket is. Az ilyen gépek ára azonban gyakran a milliós tartományban van, és még használtan sem számítanak kifejezetten olcsónak, a fenntartási költségekről nem is beszélve.

Épp ezért az Extrém Clean másik tevékenységi köre az ipari takarítógép kölcsönzés. Így nem csak anélkül juthat profi eszközökhöz, hogy kifizetné a horribilis árakat vásárláskor, ráadásul egy esetleges meghibásodáskor sem kell aggódnia a javítási költségek miatt, ugyanis azt is ránk bízhatja kölcsönzés esetén.

Gépeink bármilyen környezetben megállják helyüket, azonban megjelenésük, kialakításuk és képességeik miatt leginkább ipari környezetben érvényesülnek.

A takarítógépek alapvetően két csoportba sorolhatóak: vannak vezetőüléses és gyalogkíséretű eszközök is. Előbbiek jelentősen nagyobbak és drágábbak, így gazdaságosan csak akkor használhatóak, ha viszonylag nagy terület megtisztításáról kell gondoskodni. Vannak elektromos,  mechanikus és robbanómotoros meghajtású gépek, utóbbiak jellemzően kültéri használatra készültek.

Az eltűntetni kívánt szennyeződés típusa is befolyásolja, hogy éppen melyik eszköz az ideális az adott munkára. Például a finom szemcséjű por kemény dió, és különleges szűrőt igényel.

Ne essen kétségbe azonban, ha nem tudja kiválasztani, mire is van pontosan szüksége, ugyanis az Extrém Clean tapasztalt munkatársai ipari takarítógép kölcsönzés esetén is segítenek a legjobb döntést hozni.