Ne bízza másra a takarítást

Tisztaság, fél egészség, ahogy a mondás tartja, emellett senki sem szeret koszos, igénytelen helyen dolgozni.

Épp ezért, amire szüksége van, az korrekt takarítás Budapest területén, méghozzá nem mástól, mint a Korrekt Takarítás csapatától. Irodáját, üzlethelyiségét tisztává varázsoljuk, természetesen áfás számlával. Ha minket választ, a munkarendet sem kell felborítania: a takarítást munkaidő után vagy előtt végezzük el, de akár hétvégén is, tehát a zavartalan munka mindenképp garantált.

Amennyiben munkatársai megoldják a mindennapi takarítást, a „kényesebb” vagy eldugottabb helyeken ekkor is tetemes mennyiségű szennyeződés gyűlik össze pár hét, esetleg hónap alatt, ezért mindenképpen érdemes igénybe vennie alkalmi nagytakarítás szolgáltatásunkat. Ez többek között a mellékhelyiségek, folyosók és irodák teljeskörű kitakarítását foglalja magában, továbbá ablakkeretek és üvegek tisztítását is. Üzlethelyiségek és irodák mellett vállaljuk benzinkutak, társasházak, iskolák, szállodák és bevásárlóközpontok rendszeres és alkalmi takarítását is.

Számos takarítással foglalkozó cég van a piacon, felmerülhet a kérdés, hogy miért épp minket választana?

Nos, a korrekt takarító cég nálunk nem csak egy üres frázis, hanem mi ténylegesen garanciát vállalunk a munkánkra. Ha nagytakarításunk után elégedetlen és bármilyen hiányosságot talál, mi azt ingyen kijavítjuk. Emellett a Korrekt Takarítás Budapest területén nem számít fel parkolási vagy kiszállási költségeket, miközben áraink alapvetően kedvezők, amiket ráadásul több, mint hat éve nem emeltünk. Ez a díj továbbá már tartalmazza az összes, takarításkor használt eszközt is, emellett létráról sem kell gondoskodnia, mindent viszünk magunkkal, ami csak kellhet.

Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik, ami nem csak a gyors és precíz munkavégzést foglalja magában, de szinte bármilyen, takarítással kapcsolatos feladatot nyugodt szívvel ránk bízhat. Utóbbi különösen igaz, mivel cégünk több millió forintos felelősségbiztosítással rendelkezik, így, ha valamilyen baleset történne munkatársaink hibájából, Önt akkor sem éri anyagi kár.

Keressen minket bátran, ha egy korrekt takarító cégre van szüksége, garantáltan nem fog csalódni.