Innovatív és megbízható raktárkezelő program

Amennyiben az Ön cége tevékenységi körébe a szállítmányozás és raktározás is beletartozik, a WebDepó raktárkezelő program minden bizonnyal nagy hasznára lesz. Raktár programunk számos innovációval rendelkezik, ennek köszönhetően rendkívüli módon felgyorsítja az ügyintézést.

Az operátorok napi munkája is könnyebb lesz a számtalan nyomtatvány és az összetett dokumentumtár segítségével, továbbá az elkészült számlákat és okmányokat képes e-mailben továbbítani, amivel nem csupán a nyomtatási költségeket spórolja meg, de vállalkozását környezetkímélőbbé is teszi.

A WebDepó raktárkezelő program nagy tételszámú munkák esetében különösen hasznos, mivel alkalmas tömeges számlázás és tömeges küldeménygenerálás végrehajtására is. Raktárprogramunk további előnyei, hogy a számlákhoz automatikusan csatolhatóak a feltöltött dokumentumok. Emellett a WebDepó VMS rendszert használ, ez lehetővé teszi, hogy egy targoncára szerelt tabletre átküldhetőek a feladatok, amiket elvégzés után a targoncás lezárhat.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb ügyféligényt elégíthessük ki, raktárkezelő szoftverünket különböző modulokra bontottuk; a teljesség igénye nélkül néhány példa: raktárlogisztikai modul, szállítmányozási modul, integrált, tömeges többnyelvű számlázó modul vagy VMS rendszer.

Ez a raktárkezelő program nem csupán innovatív, de már bizonyított, kiforrott és megbízható is, amiről Ön is meggyőződhet most díjmentesen, kéthetes tesztidőszakunk keretében, ami nem jár semmilyen kötelezettséggel.