Q10 testünk alapvető építőeleme

Q10 testünk alapvető építőeleme

A q10 koenzim a sejtek alapvető építőeleme, azonban a kor előrehaladtával szintje csökken, ugyanis  az emberi szervezet 25-30 éves kor után egyre rosszabb hatékonysággal állítja elő, 50 éves korra akár 50%-os csökkenés is lehetséges. A helyzetet tovább rontja a kiegyensúlyozatlan táplálkozás és az egészségtelen életvitel; továbbá a koleszterin szintjét csökkentő bizonyos gyógyszerek is csökkentik a q10 mennyiségét.

A CoQ10 táplálékkiegészítő tabletta viszont szinte csodát tesz a szervezettel;

különösen azoknak ajánlott, akik magas vérnyomásban, szívizomgyengeségben, szívelégtelenségben vagy szívritmuszavarban szenvednek. A fogíny és a fogak egészségének megőrzésében is kiemelkedő szerepet játszik. Ezen felül segít a fogyásban, növeli az állóképességet és antioxidáns mivoltának köszönhetően az öregedést is lassítja, nem csoda hát, hogy a q10 koenzimet igazi csodaszerként emlegetik.

Klinikai tesztek alapján legjelentősebb hatása a rákot okozó sejtek szaporodásának megakadályozása, amit a szabadgyökök lekötésével ér el. Látogass el a Gnldshop webshopba, és legyen még ma tiéd a 60 darabos CoQ10 táplálékkiegészítő tabletta, amit regisztráció után most kedvezményes áron vásárolhatsz meg!