Tiszta, jó illatú lakás akár pár óra alatt

Tiszta, jó illatú lakás akár pár óra alatt

Ha ragyogóan tiszta otthont szeretne, hagyományos módszerekkel csak hosszadalmas és fáradságos munkával tudná megvalósítani azt. Egyetlen takarítógéppel viszont csodákra lehet képes akár órákon belül!

A takarítógép kölcsönzés 14. kerületi ügyfelek és Budapest valamennyi kerületének lakói számára is elérhető.

A hagyományos porszívók nem alkalmasak a szőnyeg teljes mélytisztítására. Ennek oka, hogy a szőnyeg szálai idővel összetömörödnek, letaposódnak, a por és kosz részecskék hozzátapadnak a szőnyeg szálaihoz. Ezeket a szemcséket csak alapos mélytisztítással, vizes takarítással lehet eltávolítani. Senki sem szeret órákig szőnyeget sikálni, ráadásul nem is 100%-os eredménnyel.

A takarítógép kölcsönzés viszont megoldást nyújt erre a problémára.

Könnyedén, hatékonyan tisztíthatja és fertőtlenítheti padlószőnyegeit, bútorkárpitjait, ülőgarnitúráit, matracait és ágybetéteit. A takarítógépet használhatja autója kárpittisztításához is. Önnek el sem kell hagynia a lakást, hiszen a megrendelt kárpittisztító gépet cégünk a megbeszélt időpontra és helyszínre szállítja. A gép használata után a szőnyeg felfrissül, megújul, a lakásban kellemes illat lesz, megszűnik a nehézkes, poros érzet. Lakásban tartott kisállatok után sem árt, ha néha alapos takarítást végzünk, mely után állatszőrmentes és jó illatú lesz otthonunk.

Takarítógép kölcsönzés a 14. kerületben és Budapest teljes egészén a Richárd Gépkölcsönzőtől.