Interaktív angol tanulás online

Napjainkban világszerte az egyik legnépszerűbb angol nyelvvizsga az IELTS (International English Language Testing System).

Az IELTS egy korrekt és professzionális szervezet, amely 40 éve a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja. Ha külföldi egyetemen tanulnál tovább, vagy angol nyelvterületre költöznél, érdemes letenned az IELTS nyelvvizsgát. Ez egy gyakorlati tudáson alapuló szintfelmérő rendszer, melyen sem „átmenni”, sem „megbukni” nem lehet. Mindenképp van eredmény, ami visszajelzés számodra, hogy milyen szintű az angolod.

A nyelvvizsgát könnyen honosítani lehet,

hiszen az a magyar rendszerben elfogadott alap-, közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgának felel meg az elért pontszám függvényében. Az ieltsnyelvvizsga.com oldalra regisztrálva jelentkezhetsz online kurzusra, academic vagy general module-ra. Ha megvan a tagságod, a nap 24 órájában, bárhonnan hozzáférsz a tananyaghoz és feladatokhoz.

IELTS felkészítő nyelvtanár segít Neked a tanulás és gyakorlás során, ha elakadsz valahol.

Küldhetsz be felvett beszédet vagy írott fogalmazást, amiről aztán szaktanárunk visszajelzést küld a számodra. Többszáz valódi IELTS tesztfeladat áll a rendelkezésedre készség- és képességfejlesztő gyakorlatokkal. Ha szeretnéd, Skype tanórát is vehetsz IELTS felkészítő nyelvtanárunktól.