Az Alföld fürdővárosa: Hajdúszoboszló.

Hajdúszoboszló talán az ország legismertebb fürdővárosa, Budapest és Hévíz után a harmadik legnépszerűbb turistacélpont Magyarországon, 716.000 kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakával.

A legtöbb külföldi turista Németországból, Romániából és Lengyelországból érkezik. Mivel jelentős turisztikai célpont, Hajdúszoboszló apartman, hotel és panzió kínálata is rendkívül gazdag, számos hotel rendelkezik gyógyvizes medencével vagy terápiás részleggel.

A város legfőbb vonzereje az Aqua-Palaceból, Aquaparkból, strandból és híres gyógyfürdőből álló fürdőkomplexum.

A fürdőkomplexum egész évben várja pihenni vagy gyógyulni váró vendégeit, családoknak is felejthetetlen élményt kínál. A nagy múltú és egész évben nyitva tartó gyógyfürdő világszínvonalú egészségügyi szolgáltatásainak és híres gyógyvizének köszönhetően országos gyógyközpontnak számít.

Az itt található gyógyvíz összetételét és hőmérsékletét tekintve teljesen egyedi. A strand 13 medencéjével várja a fürdőzőket, köztük Mediterrán tengerpart nevű medencével, ami Közép-Európa legnagyobb strandmedencéje. A strand területéről megközelíthető az Aquapark, ami igazi csúszdaparadicsomnak számít.

A SzállásKérés.hu weboldalon Hajdúszoboszló apartman és más szállás lehetőségeit is megtalálod, jelenleg is több, mint 100 szabad szálláshely vár rád.

A választást megkönnyítik többek között a korábbi vendégek által írt értékelések is.