Banktech Safe negyedszázada értékei védelmében

Banktech Safe – Negyedszázada értékei védelmében

Amennyiben értékei számára a lehető legprofesszionálisabb védelmet szeretné biztosítani, a Banktech Safe már egy negyed évszázada áll rendelkezésére. Széfek és páncélszekrények széles kínálatából választhatja ki a céljainak és pénztárcájának legideálisabbat. Ha viszonylag kis értékű tárgyakat, kevesebb készpénzt vagy bizalmas iratokat akar biztonságban tudni, a legjobb választás a bútorszéf lehet.

A bútorszéf kifejezés a német Möbeltresor szó tükörbordításából ered, neve ezért lehet megtévesztő.

A bútorszéfet rugalmas módon elhelyezheti otthonában vagy irodájában bútorba építve vagy önmagában állva, azonban fontos megjegyezni, hogy csupán egy bútorhoz csavarozni nem kielégítő; szükséges a falhoz vagy a padló betonjához rögzíteni, és legalább 500 kilogramm feszítő erőnek kell ellenállnia a rögzítésnek. Ha a széfet riasztóval is ellátjuk, a biztosítási értékhatár duplájára növekedhet.

Megtalálja nálunk a kulcsos, mechanikus számtárcsás vagy elektronikus zárral szerelt bútorszéfeket is, ezek legfeljebb használatuk kényelmében térnek el, bár a kulcsos zárak esetében számba kell vennünk a kulcs eltörésének vagy elvesztésének lehetőségét is. Választhat duplafalú megoldást is, ezek a széfek jobban ellenállnak a fúrásnak vagy vágásnak, és egy bizonyos szintig tűzállóak is. A Banktech Safe webáruházába látogatva megtalálja a legjobbat, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!