Találd meg te is kedvenced a TV2-n

A TV2-t talán senkinek sem szükséges bemutatni, hiszen Magyarország legkorábban indult (1997. október 4.) és egyik legnagyobb országos kereskedelmi csatornájáról van szó.

A magyarországi földi digitális műsorszóró platformon, azaz a MinDigTV-n téritésmentesen nézhető, viszont az RTL Klubhoz hasonlóan 2016 óta máshol ez már nem így van. Amennyiben környező országokból – mint Szlovákia, Románia vagy Szerbia – néznéd, keresd az ottani magyar csomagokban.

A TV2 általános kereskedelmi csatorna, így a lehető legtöbb korcsoportba és érdeklődésű körbe tartozó nézőnek szól.

A foci kedvelői számára igazi csemege az első osztályú angol labdarúgó bajnokság, a Premier League, amit a TV2 2016 óta közvetít. Az „infotainmentnek” (információ + szórakoztatás) nevezett műsorai is régóta népszerűek, például a Tények hírműsor, vagy a 2004 óta futó Mokka reggeli műsor, ami bulvár és közéleti témákkal indítja a napot.

A Sztárban Sztár is méltán sikeres szórakoztató műsor, amiben hazai sztárok minden héten külföldi vagy magyar hírességek szerepében lépnek színpadra. Az erőnlétet és állólépességet is próbára tevő Ninja Warrior Hungary is jelen van a csatornán, ami a számos országban sikeres Ninja Warrior magyar változata.

Kövesd te is a TV2-t a musor.tv internetes tévéújságban, és ne maradj le semmiről!