„Segítség, zsúrt rendezek!” – Mivel kösd le a kicsiket?

Ha kislányodnak vagy kisfiadnak szülinapja lesz, és gyerekzsúrt szervezel, biztosan jól jönne néhány játék ötlet. Akár kicsi, akár nagyobb gyerekekről van szó, mindig igyekszünk emlékezetes programot szervezni. Az ovis korú gyerekek imádnak futkározni, táncolni, mozogni.

Szabadtéri ovis gyerekzsúr esetén remek program lehet a célba dobás, fogócskázás, de egy lepedőből összeállított sátor is hatalmas sikert arathat, hiszen a kicsik szeretnek benne bújkálni és játszani. Népszerű beltéri játékok egyike a szobor-játék, vagyis amikor táncolni kell, majd ahogy a zene hirtelen megáll, úgy kell szoborrá merevedniük a gyerkőcöknek is. Kisiskolásoknak szuper szülinapi játék a klasszikus székfoglaló, a mesterségem címere játék, a színcápa vagy a krumpli sétáltatás.

Napjainkban egyre jobban elterjed a Mexikóból származó pinata játék is, amikor az édességgel megtömött papírfigurát bottal kell eltalálnia a bekötött szemű ünnepeltnek. Szintén nagyszerű ötlet gyerekzsúrra egy kincskereső játék, mint amilyen a LogiKoffer. Ha nem szeretnél bajlódni az összeállításával, bérelj kész játékot!

A LogiKoffer minőségi, szórakoztató és fejtörő feladványainak megoldásával a gyerekek eljutnak az elrejtett kincshez.

Az ünnepelt és a vendégek sem fognak unatkozni, hiszen melyik gyerek ne szeretné az izgalmas, rejtélyes küldetéseket?