Tejsavó fehérje – a legjobb protein

Amennyiben szándékodban áll izomzatot építeni, esetleg megtartani a már elért eredményeket, a tejsavó fehérje remek választás diéta idején is.

A tejsavó fehérje tökéletes fehérjeforrás, ráadásul gyorsan is emészthető.

Tehéntejből készült, mivel a sajtgyártás egyik melléktermékéről van szó. Ez az egyik legmagasabb biológiai értékű protein, amit csak találhatsz, köszönhetően az aminosav profiljának. A legtöbb fehérjét ízesítve találod meg webshopunkban, különböző ízű, állagú és fehérjetartalmú tejsavó fehérjék széles kínálatából válogathatsz.

A tejsavó fehérje angol neve whey protein, így a legtöbb terméket ezen a néven találod meg. Ha az elérhető legmagasabb fehérjetartalomra vágysz, válaszd a tejsavó fehérje izolátumot (iso, isolate) vagy hidrolizátumot (hydra), ezek fehérjetartalma jobban is hasznosul. A zsír, cukor és gluténmentes tejsavó fehérjék használata kimerítő edzések után kiemelten hatékony és ajánlott.

A leggyakoribb ízesítések a csokoládé, eper, mogyoró és vanília, így biztosan megtalálod a kedvencedet. Nézz be webáruházunkba gyakran, ugyanis folyton más és más akciós termékekkel várunk!