Kényeztető masszázs élmény Székesfehérváron

Gyere, és kapcsolódj ki a Studio68 masszázs lehetőségeivel! A székesfehérvári alakformáló és szépészeti központban egészségesen töltheted el a pihenésre és szépségápolásra szánt idődet.

Testi-lelki egészségedet mi sem szolgálja jobban, mint egy kellemes, alapos masszázs. Bár nem orvos végzi, a masszázs köztudottan és az orvostudomány által is elismerten jótékony hatással van a testi és szellemi épségünkre.

Korunk népbetegsége a mozgásszegény és stresszes életmód miatt kialakuló hátfájás, fejfájás, kimerültség, depresszió. Ezekre mind hatással van a masszázs, amire testünk szinte azonnal reagál. Már az első érintések hatására ellazulunk, a kezelés végére pedig mintha kicseréltek volna minket.

Milyen előnyei vannak a (rendszeres) masszázsnak amellett, hogy hihetetlen kellemes érzés?

– Felfrissíti a bőrt, lassítja az öregedés folyamatát, fokozza a vérkeringést.

– Fokozza az izmok rugalmasságát, teljesítőképességét. Regenerálja a fáradt, letapadt izmokat, segít megszüntetni a kimerültség érzését.

– Serkenti az emésztést és a nyirokrendszer működését.

– Alkalmazható görcsoldásra, fájdalomcsillapításra, migrénes fejfájás kezelésére, idegi eredetű, ortopédiai és reumatológiai panaszok enyhítésére.

– A prevencióban is nagy szerepe van, ugyanis erősíti az immunrendszert, így segít a betegségek elleni védekezésben.

A spirituálisabb keleti masszázsokkal ellentétben az európai inkább a testre fókuszál, ugyanakkor nem lehet tagadni a lélekre gyakorolt pozitív hatásait sem. A lágy masszázsfogások megnyugtatják az idegeket, oldják a feszültséget, a stresszt és a szorongást, ellazítanak és feltöltenek. A masszázst általában valamilyen vivőanyaggal végzik, ami lehet krém vagy aromaterápiás masszázsolaj. A kellemes illat és halk zene még jobban megteremtik a környezetet a teljes kikapcsolódásra.

Látogass el a székesfehérvári Studio68 masszázs és wellness stúdiójába és szánj magadra egy kis időt! A relaxálás neked is jár és közben még az egészségedért is teszel. Ezt az élményt mindenkinek meg kell tapasztalnia!