Betörések megelőzése a Pető Védelemmel

A Pető Védelem Kft. immár jelenlegi formájában is közel két évtizede, 2002 óta létezik, azonban történetünk ennél jelentősen régebben indult, tehát elmondhatjuk, hogy a lakatosipari termékek gyártásában, szerelésében és forgalmazásában elképesztő mennyiségű tapasztalattal rendelkezünk. Ilyen lakatosipari termékek például az úszókapuk, kemencék, ipari kapuk vagy védelmi rácsok.

Ezek közé tartoznak például a fix rácsok. Ezek a rendkívül masszív rácsok megbízható védelmet nyújtanak a betörések ellen. Anyaguk erős 12×12-es négyzetacél vagy 8mm-es köracél, aminek köszönhetően már puszta megjelenésével is számos betörőt eltántorít a próbálkozástól is. A fix rácsokat zártszelvény keretbe hegesztés után alapozzuk, majd lefestjük a kívánt színre.

A fix rácsok ideálisak családi otthonok ajtóinak, ablakainak, erkélyeinek és teraszainak külső védelmére, de bankok, raktárak, üzletek vagy áruházak kirakataira is szerelhetőek.

Természetesen egy riasztó is rendkívül hasznos az értékvédelemben, és az olyan eszközök hatékonyságát sem szabad lebecsülni, mint térfigyelő kamerák, tévé szimulátorok, időzítettlámpa kapcsolók vagy mozgásérzékelő világítás, a védelmi rácsok igazán megnyugtató védelmet adnak.

A fix rácsok mellett kínálunk még ollós rácsokat is, amik tökéletesek akkor, ha kevés a rendelkezésre álló hely. Mozgatásához nem szükséges motor, továbbá nappal egyszerűen félre lehet tolni, így nem zavarja a kilátást. Mindenképpen meg kell említenünk a detektív rácsokat is, ami Magyarországon a leginkább elterjedt típusnak számít, és igény szerint akár saválló acélból is elkészítjük.

Ezek a rácsok nem csupán külső védelemre alkalmasak: akár hálószobája ajtajára is felszereltethet egyet, ahová bármilyen veszély esetén visszahúzódhat, és kivárhatja, még megérkezik a segítség.

Válassza bármelyik megoldást is, a kifogástalan minőségben biztos lehet, ezt hosszútávú garanciával is szavatoljuk. A felmérést ingyen végezzük, továbbá magánszemélyek mellett viszonteladóként és szerelőként is bátran fordulhat hozzánk.