Flytaxi Sétarepülés másképp

Flyboy – Sétarepülés másképp

Szeretnéd kipróbálni a sétarepülést? Többé nem elérhetetlen álom!

A Flyboy összeköti az üres ülőhelyekkel rendelkező pilótákat a repülni kívánó utasokkal, akik így költségmegosztásos repülésen vesznek részt. A Flyboyon olyan repülő utak közül választhatsz, mint Budakeszi – Gárdony, budapesti városnézés, Hungaroring vagy épp az Esztergomi Bazilika csodálatos látványa a levegőből. Bárhova repülhet! Csak Magyarországon több mint 100 kis repülőtér működik, melyeket magánpilóták használhatnak kis repülőgépekkel.

Sétarepülés másképp

Az utazások éppen ezért rövidebbek, kényelmesebbek és meghittebbek, mint nagy kereskedelmi járatokkal. Nem kell a repülés előtt már 2-3 órával megérkezni a repülőtérre, sőt a regionális repterek, melyekről a felszállás/leszállás történik, általában maximum 20 perc autóúttal elérhetők. A férőhelyek száma általában 1-6 fő a pilótát leszámítva. Az egy utasra jutó költségek függetlenek az utasok tényleges számától. Így tehát ha 4 férőhelyből csak 2-t foglaltak le, Ön akkor sem fizet többet a megmaradt 2 üres hely miatt. A fennmaradó költséget a pilóta viseli.

A sétarepülés páratlan élményt biztosít gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Lepje meg párját egy városnéző repüléssel, vagy menjen nyaralni kisrepülővel, a Flyboy költségmegosztásos repüléseiben rengeteg lehetőség rejlik. Utazzon velünk, hiszen magasan a legjobb!