Vess egy pillantást az M4 Sport műsorára

Amennyiben a musor.tv online műsorújságon keresel magadnak valamilyen néznivalót, vess egy pillantást az M4 Sport műsorára! A sportok kedvelőinek igazi aranybánya ez a csatorna, ami 2015-ös indulása óta erősíti a sport-csatornák táborát, ráadásul közszolgálati adóként az ország nagy részén ingyenesen elérhető. Figyelemmel kísérhetsz számtalan sporteseményt, köztük a vízilabda, labdarúgás, kézilabda, kosárlabda vagy jégkorong magyar bajnokságok meccseit, természetesen a nagy, nemzetközi tornákkal, mint például az Olimpia, az UEFA Bajnokok Ligájával egyetemben.

Akik igazi különlegességre vágynak, azok a Red Bull Air Race Világkupa futamait is megtalálják az M4 Sport műsorai között. Akiket a levegő helyett a versenypályák világa vonz, azok is megtalálják a számításukat: szurkolhatnak Michelisz Norbertnek, Kiss Norbertnek vagy más kedvencüknek a WTCC (Túraautó-Világbajnokság) vagy a Kamion Európa-Bajnokság versenyein is, illetve a Formula 1 világbajnokság eseményeit is figyelemmel kísérhetik.

Az M4 Sport nemcsak az időmérő edzéseket és a versenyeket közvetíti, de Magyarországon egyedülálló módon mindhárom szabadedzést is láthatjuk, továbbá amennyiben ha belefér az aktuális programtervbe, a Formula 1es nagydíjak betétfutamai is közvetítésre kerülnek, mint például a GP3 vagy a F1 előszobájának tartott Formula-2.

Kövesd a musor.tv online műsorújságon az M4 Sport műsorát, hogy ne maradj le az év sporteseményeiről!