Teljeskörű költöztetés remek áron

Teljeskörű költöztetés remek áron

Amikor valamilyen gond adódik otthonod villamossági hálózatával, villanyszerelőt hívsz; ha beteg vagy, orvoshoz fordulsz.

A költöztetést se bízd hát másra, mint hozzáértő szakemberekre, ha azt szeretnéd, hogy minden holmid sérülésmentes állapotban érkezzen meg új otthonodba!

A Bauer Teher egy profi költöztető cég, megkérdőjelezhetetlen szakmai tapasztalattal és hozzáértéssel.

Immár több, mint harminc éve vagyunk a szakmában, így a költöztetés minden csínját-bínját jól ismerjük, minket már nehéz igazi kihívás elé állítani.
Házad, lakásod vagy irodád minden ingóságát szakszerűen elszállítjuk új helyére a kis méretű, törékeny tárgyaktól a legnagyobb, legnehezebb bútorokig. A le- és felrakodás, illetve a szállítás mellett egyéb szolgáltatásokat is kínálunk. A költözés fontos része a csomagolás is. Amennyiben ezt magad végzed, akkor sem kell dobozok, fóliák és ragasztók után rohangálnod, ugyanis mi minden szükséges eszközt kiszállíthatunk neked akár két héttel a költözés előtt.

Természetesen a csomagolásban is segítségedre lehetünk, amiért nem számítunk fel külön díjat, ugyanis nálunk ez a költöztetés szokásos óradíjában történik.

Ez a bútorok szerelésére is vonatkozik. Leszereljük a konyhabútorokat és a függönykarnisokat, szétszereljük többek között a franciaágyakat és a szekrényeket. Fontos megjegyezni, hogy csak a szükséges mértékben szereljük szét a bútorokat, tehát csak annyira, ami a biztonságos szállításukhoz elengedhetetlen. Például sokszor elég egy szekrény ajtajait leszerelni, és máris sokkal biztonságosabban szállítható lesz, különösen, ha nehéz üveges, vagy tükrös ajtókról van szó.

Biztos lehetsz benne, hogy a költöztetés teljes ideje alatt, sőt, utána is korrekt partnerként fogunk veled együttműködni, és mindenben számíthatsz ránk.

Erre három évtizedes szakmai hírnevünk és presztízsünk is garanciát jelent. Fontos tudni, hogy esetünkben az árajánlat nem egy szimpla szám, hanem egy tételes elszámolás, amit egyszerűen visszakövethetsz, és előre megkapsz írásban is. Az ár budapesti költöztetés esetén egy állandó alapdíjból és óradíjból tevődik össze, míg vidéki költöztetéskor a kilométer díj és az óradíj a két összetevő. Ha minket választasz, nem kell rejtett költségektől tartanod, nálunk nincs például sem hétvégi felár, sem emeletdíj. Munkánkra természetesen garanciát vállalunk!