Számunkra a költöztetés rutinmunka

Számunkra a költöztetés rutinmunka

Egy irodaköltöztetés nem olyasmi, amit akár csak távolról is kis munkának lehetne nevezni, továbbá igen fontos bármelyik cég életében.

Ezért olyan költöztető cégre van szükség, ahonnan nem hiányozhat a kellő pontosság, elhivatottság és tapasztalat.

A Bauer Teher éppen ilyen, sőt, ennél is sokkal többet nyújt.
Szolgáltatásaink nem csupán magas minőségűek, hanem meglepően olcsóak is, mivel jól tudjuk, hogy sem a jó, de túl drága, sem az olcsó, de alacsony színvonalú szolgáltatás nem ér sokat. Cégünk immár több, mint három évtizede költöztet, és nem kis büszkeséggel tölt el minket, hogy hosszú évek óta a Siemens hivatalos magyarországi bútorszállítója vagyunk.

Mint minden költöztetés, így irodaköltöztetés esetén is létfontosságú a gyorsaság és hatékonyság is, hiszen minden cégnek érdeke, hogy munkájában a lehető legrövidebb legyen a kényszerű leállás, vagy akár egyáltalán ne is következzen be. Éppen ezért a legnépszerűbb időpontok mindig hétvégére esnek, tehát ideális esetben a költözést le tudjuk bonyolítani a pénteki munkanap után, még hétfő reggel előtt.

Amennyiben minket választ, még hétvégi felárral sem kell számolnia, azonban a fuvart mindenképpen egy vagy két héttel korábban ajánlott megrendelni, ugyanis a hétvégi időpontok természetesen mások körében is népszerűek a költözésre.

A fuvar megrendelése után a pontos tájékoztatás is fontos.

Tudnunk kell, hogy nagyjából mennyi szállítandó csomagról, irodai bútorról és berendezésről van szó, vannak-e olyan túlsúlyos tárgyak, mint például páncélszekrények.

Ez azért lényeges, hogy a megfelelő méretű brigáddal és teherautóval láthassunk munkához. Így nem kell tartani attól, hogy a költöztetés a kelleténél jobban elhúzódik, sem attól, hogy feleslegesen drága lesz a túl nagy teherautó és túl sok munkatárs miatt.
Az útvonal sem mellékes, illetve, hogy milyenek a parkolási lehetőségek, szükség van-e behajtási engedélyekre, vagy számolnunk kell-e bármilyen korlátozással.
Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen számunkra még a többszintes irodaházak komplett költöztetése is valódi rutinmunkának számít!