Segítségedre leszünk az ingatlanbefektetésben

Amennyiben szándékodban áll hosszabb távra tervezni, azonban nem rendelkezel a kellő tapasztalatokkal a befektetések és az ingatlanok világában, mindenképpen ajánlott befektetési tanácsadást igénybe venned.

Ennek oka, hogy ha mindennemű hozzáértés, és kellő információ nélkül kezdesz bele az üzletelésbe, rendkívül nagy a bukás esélye, és könnyen veszíthetsz meglepően sok pénzt.
Mi a Four Generations Property-nél több évtizednyi tapasztalatot halmoztunk fel az ingatlanok és a pénzügyek világában, hogy befektetéseidet a kellő szakértelemmel segíthessük. Esetünkben természetesen szó sincs piramisjátékokról, nem adunk el semmit, és pénzügyi szolgáltatásokat sem nyújtunk. A mi tevékenységünk a privát ügyfelek közötti közvetítés, és segítségnyújtás az optimális döntések meghozatalában.

A befektetési tanácsadás részeként megismerjük az igényeidet, továbbá felvázoljuk a lehető legjobb lehetőségeket a számodra.

Folyamatosan figyeljük az ingatlanpiacot, ennek köszönhetően újabb és újabb piaci összefüggéseket fedezünk fel. Ha nincsenek konkrét elképzeléseid, segítségedre leszünk a számodra tökéletes befektetési célú ingatlan megtalálásában is, természetesen mindig észben tartva a piac változásait. A szerződéskötés mellett a teljes ügyintézést is ránk bízhatod a befektetési tanácsadást követően.

Konstrukciónk óriási előnye, hogy nem igényli nagyobb összeg egyben történő befektetését, hiszen már 20% befizetése után elnyered a tulajdonjogot. Ezen kívül már csak a fix, havi életjáradékot kell fizetned, amit ráadásul semmilyen járulék nem terhel.

Amennyiben minket választasz, a likviditás miatt sem kell aggódnod, hiszen a tőke 80%-a likvid marad. Ingatlanba azért is érdemes befektetni, mert a gazdasági változások, vagy az infláció nem fog olyan érzékenyen érinteni, mint egyéb befektetések esetében. A hozam viszont kockázat nélkül is kiemelkedően magasnak számít.

Cégünket befektetési tanácsadás mellett akár az ingatlan kezelésével is megbízhatod. Ingatlankezelő szakemberünk elintéz minden ügyet, ami az ingatlanhoz kapcsolódik, például a karbantartásokat, a pénzügyi teljesítéseket, továbbá kapcsolatot tart közted és a bérlők/lakók között is.