Ne hanyagolja el a biztonságot!

Ne hanyagolja el a biztonságot!

Amennyiben tulajdonának, értékeinek biztonságát nem szívesen bízná a véletlenre, számos különböző védelmi eszköz közül választhat.

A riasztók vagy biztonsági kamerák felszerelése segíti a biztonság növelését, azonban ha valóban hatékony védelmet szeretne, ezeket érdemes kombinálni fizikai védelemmel is.
Az erős, fémből készült védőrácsok és egyéb eszközök a statisztikák szerint gyakran már puszta megjelenésükkel eltántorítják a betörőket. Ilyen eszköz például egy fix rács, detektív rács vagy ollós rács.

Napjainkban igen népszerűnek számít a sávredőny is, különösen különböző üzletek bejáratának, kirakatának védelmére. Gyakran alkalmazzák emellett lakások bejáratának vagy garázsok biztonságossá tételére is, de ideális üzletek, raktárak vagy éppen ipari csarnokok őrzésére is. Ha egy csarnokban nincs fűtés, a sávredőny sokkal gazdaságosabb megoldás egy szigetelt kapunál. A régi, tönkrement lemezredőnyöket is gyakran cserélik sávredőnyre. A sávredőnynek három típusa létezik, ezek a tömör, perforált és ablakos kialakítások. Mozgatása történhet motoros meghajtással (kulcsos vagy rádiós kapcsolású) vagy erővel is. Anyaga igen masszív, 0,8 mm vastag, felületkezelt acél.

A sávredőny egyik, nem elhanyagolható előnye, hogy felhúzott állapotban egyáltalán nem zavarja a kilátást, és nem is kifejezetten feltűnő.

Ha Ön is egy sávredőny beszereltetése mellett dönt, a legjobb, amit tehet, hogy a Pető Védelem Kft.-hez fordul. Immár közel negyven éve foglalkozunk különböző lakatosipari termékek gyártásával, szerelésével és értékesítésével. Biztonsági redőnyök és rácsok mellett beszerezhet tőlünk többek között kemencéket, ipari kapukat vagy úszó kapukat is.