Ha fűtés, gázszerelés akkor Gázprojekt!

Amennyiben fűtési rendszere elavult, javításra szorul, vagy otthonában fűtési rendszert építene ki, hívja bizalommal a Gázprojektet!

A vízvezeték, fűtés és gázszerelés a fő tevékenységi körünk, elsősorban Szentendre, Pomáz, Budakalász, Óbuda, Pilisvörösvár, Csobánka, Tahi, Üröm és Leányfalu területén. Tapasztalt, szakértő munkatársainknak nem jelenthet gondot a kazánok javítása, szerelése, cseréje vagy karbantartása a lehető legmagasabb szinten sem a legmodernebb, számítógéppel vezérelhető eszközök, sem a régi, de bevált gázkészülékek esetén.

Cégünket 2006-ban alapítottuk, azonban még ennél is régebben, több, mint két évtizede a piacon vagyunk. Tapasztalatunk mellett munkánk színvonaláról árulkodhat, hogy a Főgáz Zrt. minősített partnercége vagyunk, amiből az egész országban mindössze tíz darab található. Gyakran hallani sajnos, hogy a megbízott gázszerelő vagy vízszerelő sokat késik, vagy egyáltalán nem jött el, nem veszi fel a telefont, tehát gyakorlatilag eltűnik. Velünk ez sohasem fordul elő, erre évtizedes szakmai hírnevünk a garancia.

Kazánok beszerelése, javítása vagy cseréje mellett már lezárt gázhálózatát is újra engedélyeztetjük és üzembe helyezzük, illetve gázhálózatát műszaki és biztonsági szempontból is átvizsgáljuk.

Teljes fűtési hálózatának kiépítését is ránk bízhatja tervezéstől az üzembe helyezésig, legyen szó többek között hagyományos radiátoros központi fűtésről, padlófűtésről vagy falfűtés-hűtésről.

Kémények építését és bélelését is vállaljuk. A kémények építése rendkívül nagy szakértelmet követel, ugyanis nincs bekötve sem a falazatba, sem a födémbe, sem a tetőszerkezetbe, mégis nagyon stabilan kell állnia. A stabilitásról elsősorban a beton alapzat gondoskodik. Ha egy vegyestüzelésű kazán beüzemelését tervezi – akár már meglévő gázfűtés mellé – és már van kéménye, akkor kéménybélelés, amire szüksége van.
Keressen minket bármilyen feladattal is, abban biztos lehet, hogy munkánkat nem csak magas minőségben és idejében végezzük el, hanem minden esetben kulturált környezetet hagyunk magunk után, és az esetleges faláttöréseket kijavítjuk.