Fűszerezd meg az együttléteket

Fűszerezd meg az együttléteket

Az Intimwebshop.com kínálatában bárki megtalálhatja szenvedélyes vágyainak játékait, eszközeit és kiegészítőit.

Több, mint kilencezer, prémium minőségű szexuális kiegészítő vár, többek között késleltetők, potencianövelők, vibrátorok, maszturbátorok és BDSM termékek; tehát nálunk garantáltan megtalálod, amit keresel.

A férfiak számára kifejlesztett péniszköpeny elsődleges feladata az, hogy az intim együttléteket még nagyobb élménnyé tegye, emellett meghosszabbítsa az orgazmust és a merevedést is. A péniszköpeny mindkét fél számára újszerű és izgalmas élményt nyújt. Számos, különböző anyagú, formájú és felületű terméket kínálunk, aminek köszönhetően bárki megtalálhatja a számára ideális darabot.

Sokaknak régi fantáziája, hogy milyen lehet egy időre híres pornósztárnak lenni. Hogy ezt kipróbálhasd, elég, ha az erotikus filmek legendás sztárjainak szerszámáról mintázott péniszköpenyt választasz magadnak. Ilyen pornólegenda például Shane Diesel által ihletett darabok is. Kínálatunkban a vibrátoros vagy a dupla dildóval felszerelt péniszköpenyek is megtalálhatóak. Az óvszerhez hasonló módon felvehető szexuális kiegészítők vastag anyaguknak köszönhetően csökkentik az ingerek érzékelését, így hosszabbítva meg az aktusok időtartamát.

Webáruházunk termékeire egy év garanciát vállalunk, valamint a kiszállítás 13000 forint felett ingyenes.

Természetesen számíthat teljes diszkréciónkra, és tíz napon belül a vásárlástól történő elállásra is lehetőséget biztosítunk. Német tervezésű, minőségi termékeinket diszkrét csomagolásban küldjük.