Büntetőjogi ügyben van szüksége képviseletre?

Büntetőjogi ügyben van szüksége képviseletre?

Ügyvédi irodánkat elsősorban azért hoztuk létre, hogy ügyfeleinket adójogi kérdésekben segítsük, illetve különböző, adózással kapcsolatos vizsgálatok során képviseljük ügyfeleink érdekeit.

Elvégezzük az adóhatósági ellenőrzésekhez kapcsolódó ügyintézést is a személyes képviselet mellett. Szakértelmünkre garanciát jelent, hogy munkatársaink jelentős része korábban az adóhivatal (NAV) különböző részlegeinél állt alkalmazásában, aminek köszönhetően jelentős mennyiségű, releváns tapasztalattal rendelkezik. Azonban bátran fordulhat hozzánk munkajogi, társasági jogi, büntetőjogi vagy ingatlanjogi ügyekkel kapcsolatban is, tehát a klasszikusnak nevezett ügyvédi feladatokat is ellátjuk.

Érdemes kiemelni a büntetőjogi eseteket, mivel ezek kiemelten nagy felkészültséget igényelnek a védelem részéről.

A jogról általánosságban elmondható, hogy egy laikus számára rendkívül összetett és nehezen értelmezhető, mivel már a jogi nyelvezet is idegenül hat a többség számára, ráadásul a törvények, jogszabályok folyamatosan változnak. Mindez hatványozottan igaz a büntetőjogra. A büntetőjog önálló jogág, és szabályozási rendszerét illetően alapvetően különbözik a többi jogágtól. Más jogágakkal szemben a feladata nem az életviszonyok szabályozása, hanem azok védelme, továbbá a szabályozott jogviszonyok megsértése esetén gondoskodik a jogsértő személy megbüntetéséről is.

Ügyfeleinket eredményesen képviseljük olyan büntetőjogi esetekben is, mint például az adócsalás. Az adócsalás büntetőjogi megnevezése a költségvetési csalás. Évről évre egyre több feljelentés történik költségvetési csalással összefüggő esetekben. Amennyiben Önt is adócsalással vádolják, mi megvédjük jogait. Részletesen kidolgozzuk, felépítjük a védekezését, illetve megírjuk Ön helyett a beadványokat és kérelmeket.

Ha a Dr. Gaál András Ügyvédi irodát választja, a lelkiismeretes, minőségi munka mellett a folyamatos kapcsolattartás és tájékoztatás is alapvetőnek számít.

Ügyvédi feladatainkat kifogástalan angol jogi szaknyelven is ellátjuk, azonban a magyar a kapcsolattartás elsődleges nyelve. Akár jogi képviseletre, akár tanácsra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal; megbízhat tapasztalatunkban és szakértelmünkben.