Kedvező nyomtatókellék csomagok és alkatrészek egy helyen

Otthoni nyomtatók kiválasztásánál nemcsak a készülék árára kell figyelni, hanem érdemes utánajárni mennyibe is kerül hozzá a toner, festékpatron, illetve mik a tapasztalatok az utángyártott kellékekkel. Utóbbiak ugyanis jóval kevesebbe kerülhetnek az eredeti kellékek árához képest. Ráadásul ma a megbízható webáruházak által forgalmazott alternatív termékek ugyanolyan minőségű nyomtatást eredményeznek.

Az Online Tonernél nemcsak eredeti és alternatív tonerek, tintapatronok kaphatók, hanem festékszalag, dobegység és más nyomtató alkatrészek is.

Talán hallotta már a kifejezést, de mi is az a dobegység? Ha szerencséje van, sosem találkozik azzal a hibaüzenettel, hogy „dobegység cseréje szükséges”. A dobegység a lézernyomtatók képalkotó része, ez viszi fel a festéket a papírra a nyomtatás során.A kompakt toner kazetta alapvetően tartalmazza a festéktartályt, fényhengert, tisztítókést, és minden más alkatrészt. Vannak azonban olyan lézernyomtatók, ahol a festéktartály és a dobegység külön foglalnak helyet. Ilyenkor a toner kazettát is két külön egységre bontja szét a gyártó. Ennek előnye, hogy nem kell minden egyes kiürült festéktartállyal együtt új alkatrészeket is venni, ellenben a dobegység cseréje magas költséget jelenthet. Irodaházakban, közös nyomtatót/fénymásolót használó cégeknél, ahol nagy kapacitásra van igény, gyakori ez a típus – lásd a Konica Minolta monstrumjait.

Mielőtt tehát döntene, hogy milyen nyomtatót vásárol vállalkozásának vagy otthoni használatra, járjon utána a kellékekkínálatának! Látogasson el az Online Tonerhez!