Vedd kezedbe kedvenc őslényeid!

Amennyiben a te lurkód is imádja a Jurassic Park, vagy Jurassic World filmeket, renkívüli módon fog örülni a Schleich gyűjthető játék dinoszaurusz figuráinak is.

Az aprólékosan kidolgozott játék dinoszauruszok annyira hasonlítanak valódi megfelelőikre, amennyire az a mai tudásunk szerint lehetséges; a közönségkedvencnek számító Velociraptorok például immár színes tollakkal pompáznak a korábbi évek pikkelyes megjelenítéssel szemben, sőt, az Oviraptorunk már szárnyakkal is rendelkezik.

Hiba lenne azt gondolni, hogy ma már mindent tudunk ezekről az elképesztő lényekről, vagy hogy minden információnk valós, azonban az őslények kutatása nem is annyira régen, igazán csak a 19. században indult be tudományos szinten; a paleontológia térhódítása előtti korokban a dinoszauruszok fosszíliáit olyan mesebeli lények maradványainak hitték, mint a sárkányok, griffek vagy gigantikus gyíkok. Egyébként nagyon sokáig tartotta magát a nézet, miszerint a dinoszauruszok hidegvérűek voltak, innen is az őshüllő megnevezés. Ma ezt már túlhaladottnak tekintjük.

A Játéktenger webáruházában több mint 30 különböző játék dinoszaurusz közül választhatsz, így nem csak a kedvenceid találod meg, de akár saját őslény parkod lehet otthon. A kiváló minősítésű, biztonságos játékok nem tartalmaznak apró, lenyelhető alkotóelemeket, így akár három éves gyerekeknek is bátran ajándékozhatóak.