Elsőrangú toner és patron elérhető áron

Immár több, mint egy évtizede, 2008 óta foglalkozunk nyomtatáshoz szükséges fogyóeszközök importálásával és értékesítésével, ezen idő alatt remek beszállítói hálózatot építettünk ki, ami azt jelenti, hogy kizárólag kipróbált, ellenőrzött belföldi és külföldi szállítókkal dolgozunk.

Ez biztosítja, hogy minden termékünk kiváló minőségű, ezt továbbá a SIRA Certification, Bureau Veritas és SMTC tanúsítványok is megerősítik, ráadásul kínálatunkat teszteknek is alávetjük. Az általunk kínált felújított és kompatibilis tintapatronok, lézer tonerek mind A besorolásúak, B jelzésű, azaz rosszabb minőségű, eco termékeket nem árusítunk.

A kompatibilis patronok és tonerek a márkás, eredeti termékek replikái, amik új alkotóelemekből készülnek a gyárban.

A tökéletes nyomtatáshoz nélkülözhetetlen a remek minőségű fotópapír és irodai papír, amik nálunk szintén beszerezhetőek, továbbá kínálunk adathordozókat, USB kulcsokat, iratmegsemmisítőket, fóliákat és öntapadós címkéket is , tehát mindent, ami egy irodában jól jöhet.

Széles választékunkban többek között olyan márkák elterjedt típusaihoz talál tonereket és patronokat, mint a Panasonic, Canon, HP, Lexmark, Epson, Samsung, Sharp, Toshiba és Philips, azonban kérésére beszerzünk olyan termékeket is, amiket pillanatnyilag nem forgalmazunk.

Amennyiben segítségre van szüksége például a megfelelő patron kiválasztásánál, vagy akár optikai meghajtók cseréjekor, tanácsunkért forduljon bizalommal hozzánk!