Legyen az Ön kertje a legszebb a környéken

Legyen az Ön kertje a legszebb SIófokon!

Ön is szeretne mesébe illő, pompás, rendezett kertet? Az álma most valóra válhat.

Legyen a kertje a pihenés és a nyugalom kicsiny szigete. A Kertner Kertészet már több mint 10 éve működik, fő tevékenységünk a kert karbantartás és a kertépítés Siófok területén, illetve Balatonalmáditól Balatonboglárig terjedő szakaszon.

Kert karbantartás Siófok

Egy szép kert vagy udvar sokat emelhet egy eladó ingatlan árán, illetve vendégcsalogató is, amennyiben Ön szállásadással foglalkozik. Gondoljon csak arra, mikor Ön keresgél szálláshely után, a bokrokkal, virágokkal teli kerttel, pompás zöld gyeppel rendelkező apartmanokat biztosan vonzóbbnak találja. Segítünk megtervezni és kivitelezni álmai kertjét.

Mivel a kertépítés Siófok, illetve a Balaton közvetlen közelében történik, figyelembe vesszük a növények kiválasztásánál a jellemző időjárást, a kert elhelyezkedését, méretét stb.

A kivitelezésbe beletartozik a tereprendezés, füvesítés (vakondhálóval is), növénytelepítés, illetve térkövezett járdák, ágyások, szegélyek, sziklakertek kialakítása.

Öntözőrendszerek kiépítésében is állunk rendelkezésére.

Az elkészült kertet (vagy már meglevőt) igény szerint heti rendszerességgel gondozzuk. Tavasszal, márciustól elvégezzük a metszést, permetezést, gyepszellőztetést, gyomlálást, sövény- és fűnyírást. Ősszel vállalunk lombelszállítást, illetve ilyenkor a kertkarbantartáslegtöbbször vegyszerezésből, műtrágyázásból áll.

A munkákhoz használt gépeink mind minőségi, halk eszközök, így garantáltan nem zavarják a szomszédok nyugalmát. Igényes és szakszerű kert karbantartás, kertépítés Siófokon, tapasztalt kertésztől! Hívjon bátran!