Mobil szemcseszórás országszerte

A szemcseszórás apró szemcsékkel való felülettisztítást jelent, amit még napjainkban is homokszórás vagy homokfúvás néven illetnek leggyakrabban annak ellenére is, hogy manapság már leginkább  valamilyen mesterséges anyagot használunk a felülettisztításra a homok helyett.

Mindig az adott munkának ideális szóróanyagot használjuk, ami lehet szilícium-karbid, üveggyöngy, réz salak vagy szén-salak.

A Rapid Metal Kft. barátságos homokszórás árakkal és minőségi munkával várja leendő ügyfeleit. Amennyiben a szemcseszórás sürgős, hétvégén is elvégezzük a munkát, ráadásul felár nélkül. Száraz és nedves homokszórást is végzünk, utóbbi előnye, hogy gyors, szálló por híján környezetbarát, gazdaságos és a hűtőközeg alkalmazása miatt nincs hő miatti deformáció; vannak helyzetek azonban, amikor a száraz technológia használata az ésszerűbb.

Bár a szemcseszórást leggyakrabban  fémfelületek (mint például tartályok, csövek, gépjármű alvázak, karosszériák, felépítmények vagy acélfelnik)  rozsda- vagy festékrétegtől való megtisztítására alkalmazzuk, a felhasználási területek rendkívüli változatosságot mutatnak.

Homokszórással megtisztíthatjuk a tégla-, kő- vagy betonfelületeket nem csak az egyszerűbb szennyeződésektől, de a graffititől és mohától is.

Még a felfestéseket is eltávolítja az úttestekről vagy járdákról. Az eljárás használható emlékművek, sírkövek vagy szobrok dekorációs célú antikolására is. A legtöbben nem tudják, de a szemcseszórás fából készült bútorokon, ajtókon, lépcsőkön, ablakkereteken, padlón vagy faházak oldalán is alkalmazható. 

Ne feledje, a legjobb  homokszórás árak a Rapid Metal Kft-nél; várjuk hívását bárhonnan az országból!