Formás alak és elegáns megjelenés azonnal egy kis trükkel

Te is szeretsz ízlésesen és csinosan öltözni? Jó hírünk van! A ConteElegant prémium minőségű harisnyái megérkeztek Magyarországra is!

Elegáns, stílusos és harmonikus megjelenést biztosítanak a komfortos viselet mellett. Egyéni döntés mellett sokszor munkahelyi előírás is, hogy harisnya nélkül tilos a szoknya viselése. A Conte kínálatában mindenki megtalálja a számára legideálisabb modellt. Széles választékban találsz téli meleg harisnyát, klasszikus vagy mintás vékonyabb harisnyát, leggingseket, valamint plus size és alakformáló harisnyákat is.

Az alakformáló harisnya a nők egyik legjobb barátja.

Egy ilyen darab segít arányossá és formásabbá varázsolni az alakod ott, ahol nem vagy elégedett magaddal. Jellemzően a has, csípő és fenék tájékáról beszélünk. Biztosan te is szeretnél magabiztosan viselni egy ceruzaszoknyát egy csinos blúzzal, de a picit kidudorodó pocak miatt elmegy tőle a kedved és az önbizalmad. Pont az ilyen helyzetekben segít az alakformáló harisnya, ami szépen eltűnteti a felesleget. Húzhatod testhezálló alkalmi ruhához is, hiszen nemcsak formáz, hanem a bugyi vonalát is elrejti.

Akkor is előnyödre válik, ha egyébként nincsenek kis hurkáid, ugyanis a tökéletes idomokat is képes még feszesebbé és egységesebbé tenni. A kompressziós harisnya nem fog csúszkálni, sem bevágni sehol, így tökéletesebb lehet az összkép.

Valamennyi Conte alakformáló harisnya tartalmaz E vitamint, mely apró kis kapszulákban van jelen az anyagban. Az E vitamin jótékony hatással van a bőrödre, segíti a természetes állapotának megőrzését és az oxigén-ellátottságot.

Látogass el a Conte Magyarország webáruházába, és próbáld ki az igazi minőséget!