Végezz profi szintű takarítást otthon

Ha eleged van az egész heti robotolásból, majd a hétvégi folytatásból, amikor a házimunka miatt vagy talpon egész nap, van egy tippünk, amivel megkönnyítheted a dolgod.

Ez pedig nem más, mint a takarítógép kölcsönzés Budapest valamennyi kerületében.

Lehet, hogy most arra gondolsz „biztosan drága” vagy hogy „ki fog érte elmenni?”.

Nos, jó hírünk van: a bérleti díj mindössze párezer forint egész napra (24 órára), ráadásul egy lépést sem kell tenned a gépért, mert Kölcsönzőnk házhoz szállítja neked. És hogy mi mindenre képes egyetlen Kärcher kárpittisztítógép?

Fertőtlenítheted és újszerűvé varázsolhatod padlószőnyegeidet, ülőgarnitúráid, bármilyen kárpitozott bútort, ágymatracokat, de még autód kárpitjait is. Segít megszabadulni a foltoktól, kellemetlen szagoktól, láthatatlan szennyeződésektől, a portól és poratkáktól. Nem is gondolnád mennyi por és kosz rakódik például egy kanapé szövetébe az évek során – az ágymatracról nem is beszélve.

A kárpittisztító teljes mélytisztítást valósít meg, így a tisztítószeres melegvíz a textilszálak legmélyéig is eljut.

A nagy teljesítményű szívófejjel a gép felszívja a piszkos vizet (amit külön tartályba gyűjt), ezáltal eltávolítva a feloldott koszt és lecsökkentve a száradási időt. Ha háziállatot tartasz otthon, kisgyermek vagy allergiás személy is él a lakásban, ajánlott félévente egyszer nagytakarítást végezned a kárpittisztítógéppel. A készülék használata után érezni fogod a különbséget.

A lakás levegője teljesen más lesz, sokkal frissebbnek fog hatni, valamint a tisztítószer miatt kellemes illat lengi be otthonod. Egy ilyen gép megvásárlása nagyobb kiadást jelenthet egy átlagos családnak, ami felesleges is, hiszen nem lenne teljesen kihasználva.

Éppen ezért válaszd a takarítógép kölcsönzést Budapest bármely kerületéből!