Gyönyörű haj azonnal

Ki ne szeretne dús, egészséges, gyönyörű frizurát a hét minden napján?

Azonban a természet  ezt nem minden esetben adja meg, ugyanis rendkívül gyakori a vékonyszálú, lelapuló haj, amivel szinte lehetetlen mit kezdeni. Most azonban itt a gyors, pénztárcabarát és egyszerű megoldás: Oxy póthajak.

Nyugodtan használhatod anélkül, hogy eredeti hajad épségét kellene féltened; a póthaj alatt szabadon nőhet, és nincs kitéve a ragasztó, vagy a hajfelvarrás negatív hatásainak. A kiváló minőségű, polimer-bevonatú csatoknak hála csupán pár perc felhelyezni vagy levenni, így a különböző póthajakat szabadon cserélgetheted az alkalomhoz illően, de akár aktuális outfitedhez vagy hangulatodhoz is megválaszthatod az épp viselni kívánt frizurád. Lehet hosszú, hullámos frizurád ma, és egyenes tincseid holnap, csak rajtad áll.

A póthaj akkor is ideális megoldás, ha a hajad túl lassan nő, vagy csak nemrég levágattad, viszont hiányoznak a hosszú tincseid.

A csatos póthaj viselése rendkívül könnyű és kényelmes, továbbá az igazi hajaddal tökéletesen egybeolvad, így téve szinte láthatatlanná ezt a szépségtrükköt. Ehhez természetesen elengedhetetlen, hogy eredeti hajadhoz nagyon hasonló színt válassz, ez azonban egyáltalán nem okozhat gondot, mivel rengeteg színben elérhetőek termékeink; a koromfekete, természetes fekete, csokoládébarna, kávébarna, gesztenye,  aranyszőke, világos szőke, eperszőke és hamvas szőke póthajak között bárki megtalálhatja az ideális színt.

Minden egyes Oxy póthaj kifogástalan minőségű emberi hajból készül, a különleges készítési eljárás során eltávolítjuk a rövidebb hajszálakat, így a szálak egyenletesen hosszúak lesznek. Tündökölj új hajzuhatagoddal akár már holnap!

Látogass el póthaj webáruházunkba: https://www.oxyextensions.hu/csatos-pothaj