Válaszd ki már most az idei nyaralásod

Amennyiben a szürke, nehéz és fárasztó hétköznapokat egy egzotikus tengerparti nyaralás keretében pihennéd ki, tekintsd át ajánlatainkat! Ha szűkös a kereted, az sem jelent akadályt többé, kedvező árú ajánlataink előfoglalási  kedvezménnyel vagy épp last minute lehetőség keretében még barátságosabb árfekvésűek.

Egyiptom legfőbb nevezetességei a piramisok és a Nagy Szfinx, azonban a Vörös tenger is itt a legszebb. Hurghada az ország egyik leghíresebb nyaralója, az itteni korallzátonyokat sokan a világ legszebbjeinek tartják, ahol búvárkodni egyedülálló élmény.

tengerparti nyaralás

A hőmérséklet még ősszel is tökéletesen alkalmas a strandolásra, a tenger sem hűl le igazán soha. Ha közelebbi tengerparti nyaralásra vágysz, Horvátország kézenfekvő úticél. Csendes, apró kis szigetek, kavicsos tengerpartok, páratlan kilátás a sziklákról a tengerre. Korfu a Jón-tenger ékköve, ahol nyáron soha nem kell attól félned, hogy váratlanul elromlik az idő, ezzel elrontva a tengerparti nyaralásod is. Meseszép, homokos tengerpart és buja, zöld flóra várja a pihenni vágyókat.

Amennyiben nem szeretnéd lenullázni bankszámládat, azonban egy lenyűgözően egzotikus helyre vágysz, Tunézia egy kiváló választás.

Nem csak az árak, de az itteni emberek is rendkívül barátságosak. Ízleld meg Afrika hangulatát ebben a mesés tengerparti országban!

Az Invia utazási portálon megtalálod a legkedvezőbb ajánlatokat a legjobb utazási irodáktól, ahol összehasonlíthatod őket, továbbá értékeléseket olvashatsz más utazóktól is, hogy könnyebben dönthess.