A Speciál Szállítás széfek szállításában is utolérhetetlen

A Speciál Szállítás egy belföldi és nemzetközi költöztetésre és különleges, nehéz tárgyak szállítására szakosodott magyar cég.

Leggyakrabban kazánok, zongorák, jakuzzik, pianínók és nehéz orvosi vagy ipari gépek mozgatásakor veszik igénybe szolgáltatásainkat, emellett gyakori probléma, hogy bár a megrendelt széfet a futár kiviszi a vásárlónak, annak elhelyezésére a kívánt helyre, különösen az emeletre felvitelére már nincs módja. I

lyen esetekben is forduljon hozzánk, a páncélszekrény szállítás velünk akár azonnal is megoldható, amennyiben van szabad kapacitásunk abban a pillanatban.

Egy több száz kilogrammos páncélszekrény szállítása a gyakran meredek lépcsőkön igazán különleges kihívás, amihez a kifogástalan eszközök mellett elengedhetetlen a megfelelő felkészültség is.

Csapatunk természetesen egyikből sem szenved hiányt: munkatársaink mindannyian több éves munkatapasztalattal rendelkeznek a szakmában, emellett az átlagosnál nagyobb fittségük biztosítja a gördülékeny munkavégzést.

Szerszámaink is kifogástalan minőségűek, minden esetben a helyszínhez és a környezethez ideális eszközökkel szállunk ki; rendelkezésünkre áll szállító szánkó, elektromos lépcsőző gép és molnárkocsi, extra nagy súly esetén KCR önrakodó darus autó is.

Teherautóink legfeljebb 7.5 tonna összsúlyúak, tehát a hétvégi kamionstop sincs hatással munkánkra.