Thaiföld a mesebeli tájak országa

Ha messzire mennél pihenni, Thaiföld nyaralás szempontjából tökéletes célpont. A délkelet-ázsiai sokszínű ország nem véletlenül vált közkedvelt turista paradicsommá. A vallás iránt érdeklődők elámulhatnak a buddhista templomok és óriási Buddha-szobrok nyugalmat sugárzó látványától.

A pezsgő városi élet és a szórakozás szerelmesei belevethetik magukat Bangkok olykor kaotikus forgatagába és izgalmas, változatos éjszakai életébe. A természet, a tenger és a pihenés rajongói számára pedig ideális úticél Phuket és térsége. Az ország gazdag gasztronómiája, különleges ételei között szintén nehéz a választás.

Thaiföldi nyaralásod garantáltan nem lesz unalmas.

Megszállhatsz hatalmas luxus szállodákban, de az olcsó, tengerparti kis bungalókban még hangulatosabb a pihenés. Phuket szigete az egyik leglátogatottabb, a látnivalók és programok felsorolása lehetetlen. Látványos, gyönyörű természeti adottságok jellemzik, de építményei és történelmi emlékei is méltán népszerűek. Kipróbálhatunk különféle vízi sportokat, búvárkodást, így az aktív pihenés szerelmeseinek sem okoz csalódást.

Túrázhatunk Phuket esőerdejében, megcsodálhatjuk az ottani élővilágot, vízeséseket és tavakat. Ugyanakkor napozhatunk a parton és fürödhetünk is a tengerben órákon át. Egy thaiföldi nyaralás rengeteg élményt tartogat a számodra. Az Invia.hu utazási portál összeszedte neked a legjobb thaiföldi utazás ajánlatokat!