Szerverbérlés ajándék szerver hosztinggal

Ha szerverre van szüksége, ne vágjon bele felesleges beruházásba! Válassza inkább a tervezhető, átlátható költségű szerver bérlést dedikált brand szervereken.

A Rackforest szerver bérlés csomagjai egy sokkal gazdaságosabb, költséghatékonyabb megoldást jelentenek.

A Rackforest minőségi szolgáltatást biztosít a legmodernebb eszközök és infrastruktúra előnyeit kihasználva. Árait reális szinten tartja, miközben cégóriásokra jellemző színvonalat képvisel. Budapesti szervertermeinkben professzionális körülmények között helyezheti el saját szerverét vagy bérelhet szervert. Szabványos rack szekrényben, unit alapon helyezzük el a bérelt szervereket.

A bérleti díj tartalmazza az összes felmerülő költséget: terembérlet, hűtés, áramellátás, folyamatos felügyelet és hibaelhárítás. Valamennyi szerver bérlés mellé a szerver hoszting ajándékba jár. Szerverét folyamatosan monitorozzuk, meghibásodás esetén azonnal csereszervert bocsátunk ügyfelünk rendelkezésére, továbbá cserealkatrészről is cégünk gondoskodik. zerverét folyamatosan monitorozzuk.

Válasszon előre összeállított szerver bérlés csomagjaink közül, vagy bővítse igény szerint. Már meglévő konfigurációját is bármikor módosíthatja. A szerver bérlés a megrendelést követően akár egy órán belül, de legkésőbb 24 órán belül (munkanapon) megvalósul.