Találd meg kedvenced te is a Spíler TV-n

Találd meg kedvenced te is a Spíler TV-n!

Amennyiben kedveled a sportokat, a Spíler TV lesz a te csatornád! A Spíler TV 2016-ban indult, és kezdetben tematikája kifejezetten férfiaknak szólt, erős sport-vonallal, azonban később ez némileg változott, és jelenleg leginkább sportcsatornának tekinthető.

Az UEFA Bajnokok Ligája minden mérkőzését a Spíler TV műsorán követheted a 2018-2021 közötti időszakban az Európai labdarúgó-szövetség a csatornával kötött szerződésének köszönetően. Az angol és a spanyol bajnokságok rajongói a Premier League és a La Liga mérkőzéseit is megtalálják a csatornán, továbbá az említetteken kívül is sokkal több foci lesz látható a Spíler TV műsorában a korábbiakhoz képest. A többi sportág kedvelője is megtalálja kedvencét természetesen, a csatornán figyelemmel kísérhető az NFL, vagyis az észak-amerikai profi jégkorongliga is.

A benzingőz szerelmesei is jól fognak szórakozni, ugyanis a Rallycross és Rallye mellett a Spíler TV közvetíti az ausztrál túraautó bajnokság, a V8 Supercars sorozat szezonját is. A két keréken való versenyzés rajongói is megtalálják a számításukat a Spíler TV műsorát nézve, többek között Superbike, Salakmotor és a motorversenyzés csúcsa, a Moto GP vár a csatornán. A Spíler TV saját készítésű, izgalmas valóságshowkkal és informatív magazinműsorokkal is szolgál a sportműsorok mellett. Mentsd el kedvenceid a Google naptárba, és kövesd őket a musor.tv-n!