Felhőtlen szülinapi szórakozás kicsiknek és nagyoknak

Felhőtlen szülinapi szórakozás kicsiknek és nagyoknak!

Közeleg gyermeked szülinapja és nem tudod mivel tedd emlékezetessé a zsúrt? A Logikoffer a megoldás!

Ez az izgalmas, gondolkodtató játék leköti a kicsiket és nagyokat egyaránt, kiváló szülinapi program gyerekeknek. A játék amellett, hogy minőségi szórakozást biztosít, fejleszti a gondolkodást, a logikát és a társas készségeket.

A Logikoffer lényegében egy kincskereső játék, melyet egy bőröndbe zártunk. Ne aggódj, a játék előkészítése csupán 5 percet vesz igénybe, pár tárgyat kell csak elrejteni. Így a szülinapi program szervezése idén könnyű feladat lesz. A gyerekeknek logikai, ügyességi és keresgélős feladványok sorát kell megoldaniuk ahhoz, hogy a kincs nyomára bukkanjanak.

A jutalomról mi gondoskodunk.

A koffer több meglepetést is rejteget; mágikus, trükkös tárgyak és titkos kódok segítenek a küldetés teljesítésében. Többféle tematikájú játékot választhatsz: Kalózok kincse, Dzsungel kincse és Nemzetek Aranya, mindegyiket rendelheted szülinapi program csomagban.

A játék időtartama kb. 90 perc. 10-12 fő is részt vehet benne, mindenki szerephez juthat. A játékok 7-12 és 8-14 éveseknek szólnak, de minden koffer rendelhető felnőtt kiadásban is csapatépítőkre, családi vagy baráti összejövetelekre. Óvodás korú, illetve vidéki gyerekeknek találtuk ki a nyomtatható nyomkereső játékot, ami szintén minőségi szülinapi program kisebbeknek. Próbáljátok ki Ti is a Logikoffert!