Válassza a gyereke számára ideális Marslakócskák terméket

Válassza a gyereke számára ideális Marslakócskák terméket

Ahogy a gyerekek nőnek, velük együtt a szervezetük ásványi anyag- és vitaminigénye is megnő. A Marslakócskák kifejlesztésekor ezeket a változó igényeket vettük figyelembe, így hosszú távon segítik fejlődésüket és növekedésüket.

A Marslakócskák nem csak a létfontosságú tápanyagokat és vitaminokat tartalmazzák, de a Marslakócskák Imunactiv az immunrendszert is erősíti, ami azért is különösen fontos, mivel utódainkat gyakorlatilag fizikai képtelenség minden baktériumtól vagy vírustól távol tartani, azonban erős immunrendszerrel szervezetük könnyebben ellenáll a kórokozók által terjesztett betegségeknek.

A Marslakócskák Imunactiv többek között C-vitaminnal és cinkkel erősíti a gyerekek immunrendszerét, miközben a vitalitáshoz és a jó közérzethez is hozzájárul a benne található ásványoknak köszönhetően.

A különböző Marslakócskák termékek különböző célokra készülnek, bizonyos termékek hosszú távú alkalmazásra ideálisak, még más típusok a szervezet aktuális, fokozott szükségleteit fedezik. A Marslakócskák Omega 3 omega-3 zsírsavval látja el a gyerekeket, ezzel segítve a szem és az agy fejlődését. Minden gyereknek egyedi igényei vannak, aktivitástól és életkortól függően; látogasson el a wavita.hu webáruházba, és válassza ki az ideális Marslakócskák terméket!