Sport minden mennyiségben!

Sport minden mennyiségben!

Ha naprakész szeretnél lenni a világ sporteseményeiből, kövesd az M4 Sport műsorát! A csatorna hosszú hónapok előkészítő munkái után 2015 júliusában indult a Duna Média sportcsatornájaként.

Az M4 Sporton láthatók a 16 kiemelt magyar sportág eseményei,

nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar versenyek és bajnokságok. Közszolgálati csatorna, így bármely háztartásban nézhető, ahol akár a legkisebb tévécsatorna csomaggal is rendelkeznek. Az M4 Sport olyan húzó sporteseményeket közvetít, mint Forma-1 versenyek, Bajnokok Ligája, labdarúgó Európa Bajnokság, vizes világbajnokság, vagy a nyári és téli olimpia.

Az adón naponta 10 óra élő közvetítést láthatunk,

a legnépszerűbb labdarúgó és kézilabda sportágakon kívül többek között kerékpározás, tollaslabda, atlétika, horgászat és küzdősportok eseményeibe is betekinthetünk. Az M4 Sport csatornán saját gyártású műsorokat, sporthíreket és magazinműsorokat is láthatunk. Naponta ötször közvetíti az M1 Egy Perc Híradó című műsorát is, hogy a nem sport jellegű napi aktuális történésekkel is tisztában lehessünk. Az M4 Sport műsorát a musor.tv online műsorújságban is kényelmesen követheti! Mentse el Google naptárába azokat a műsorokat, amiket szeretne megnézni, hogy garantáltan ne maradjon le róluk!