Adja meg cicájának vagy kutyájának a legjobbat!

Adja meg cicájának vagy kutyájának a legjobbat!

Minden gazdinak fontos, hogy kedvencéről a lehető legjobban gondoskodjon és az Eukanuba termékekkel ezt megteheti. Az Eukanuba egy több, mint 45 éves múltra visszatekintő, piacvezető, prémium állateledeleket gyártó cég.

Versenytársaitól leginkább az különbözteti meg, hogy kiemelt figyelmet fordít új termékeinek kutatására és fejlesztéseire, így kedvence mindig a legkorszerűbb eledelt kapja. Filozóiájuk fontos eleme, hogy kutyáink és macskáink ősei ragadozók voltak, ezért termékeik kizárólag állati eredetű fehérjékkel készülnek, többnyire csirke és bárányhúsból.

A gyártás minden fázisában szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá az eledeleket, hogy a tasakokba csak a legjobb minőség kerüljön.

Webáruházunkban Eukanuba termékek széles választékát kínáljuk,

hogy minden méretű, korú és fajtájú kutyájának ideális eledelt találjon; vannak kifejezetten németjuhászoknak, labradoroknak, boxereknek vagy tacskóknak készített tápok többek között. Különböző egészségügyi gondokra is léteznek különböző eledelek, mint például cukorbetegség, krónikus túlsúly, emésztőszervi problémák vagy bőrbetegségek. Adja meg cicájának vagy kutyájának a számára legjobb Eukanuba terméket: látogasson el a Petnet webshopba még ma!