Prospektus és katalógus fordítást Miskolcon

Ha prospektus, brosúra vagy katalógus fordítására lenne szüksége, hívja a Miskolci Fordítóirodát!

Lendítse fel üzletét külföldi vásárlók bevonásával! Minden cégtulajdonos tudja, hogy nagyon fontos egy katalógus anyaga, szerkesztése és a fotók, grafikák is. Éppen ezért mi nem változtatunk a katalógus fordítása során az elrendezésén, hacsak ezt az ügyfél külön nem kéri.

A fordítások pontosan úgy lesznek elrendezve, ahogy az eredeti szöveg is. Ebben segítenek szerkesztőink, tördelőink, akiknek munkáját anyanyelvi lektorok ellenőrzik, így nem kell aggódnia a helyesírás és megfelelő elválasztás miatt.

Hogyan készül egy ilyen munka?

Egyszerűen kinyerjük a szöveget a forrásból, lefordítjuk, majd visszahelyezzük. Prospektus és katalógus fordítást Miskolcon vállalunk több, mint 40 nyelven. A munkát profi, anyanyelvi fordítók végzik, a végeredmény minden esetben minőségi és gyors.

Fordulhat hozzánk reklámanyagok, plakátok és szórólapok fordításával is. Kérjen több nyelven termékkatalógus fordítást, hogy termékei minél szélesebb körben ismertek legyenek, minél több emberhez eljuthassanak. Mindenképp érdemes a szomszédos országok nyelveire, valamint angolra fordíttatni, hiszen világnyelvként rengetegen beszélik. Több nyelv esetén kedvezményt is adunk a katalógus fordítás árából.

Hívja a Miskolci Bilingua Fordítóirodát!