A Paco Rabanne parfümök azonnal felismerhetőek

A Paco Rabanne parfümök azonnal felismerhetőek, karakteresek és ellenállhatatlanok.

A 2010-es évek egyik legmeghatározóbb illata a legendás Paco Rabanne parfüm, a 1 Million, mely a ParfümCenter webshopjában is nagy sikert aratott és teszi ezt még ma is. Minden férfi fantáziájának megvalósulása ez a parfüm: egy aranyrúdba zárt merész és csábító illat. Női megfelelője is megjelent Lady Million néven, mely a jázmin és a narancsvirág jegyétől lesz igazán érzéki, nőies és provokatív illat. Paco Rabanne parfümjei méltán híresek. Több korszakalkotó illatot is kiadott már, a 2000-es évek nagy sikere volt a Paco Rabanne XS és az Ultraviolet. 1969-ben jelent meg első parfümje, a Calandre, amely egy ciprusos illat aktív nőknek.

A parfümöt ma is lehet kapni. A 1 Million feltűnő üvegcséje magában hordozza a hatalom, a gazdagság és a luxus érzését – az arany iránti vágyat és rajongást felhasználva. A túlzó dizájn nem meglepő alkotás Rabannetól. Francisco Rabaneda Cuervo a francia divatvilágban vált híressé különleges, szokatlan, „hordhatatlan” ruhakölteményeiről, melyeket olyan anyagokból készített, mint műanyag vagy papír.

Azóta persze már változott a stílusa, napjainkban cége ruhákat, kiegészítőket és parfümöket gyárt. A Paco Rabanne parfümök azonnal felismerhetőek, karakteresek és ellenállhatatlanok. Viselőik magabiztossághoz és vonzerőhöz jutnak általuk.